Tomi Jylänki
> Työt ja harrastukset
> Blogini
> Miten tavoitat

 

Kuva Työt ja harrastukset

Työskentelen WSP Finland Oy:n palveluksessa projektipäällikkönä, talotekniikan rakennuttajatehtävien parissa.

Ennen nykyistä työtäni työskentelin kuntasektorilla runsaat kaksi vuotta teknisen- ja ympäristötoimen toimialojen johtotehtävissä. Johdettavinani oli tuolloin myös joukko kuntayhtiöitä.

2000-luvun alussa toimin 16 vuotta yrittäjänä talotekniikan rakennuttaja- ja asiantuntijapalveluita tuottavissa yrityksissä.

Ennen rakennuttajakautta työskentelin sähkösuunnittelijana noin viisi vuotta insinööritoimistossa.

Nuoruusvuosina puuhailin monenlaisissa asennustehtävissä, sekä kaupan ja henkilökuljetusten aloilla.

Harrastuksinani on ollut monenlaista yhdistystoimintaa, Yrittäjä -yhdistyksistä koulujen vanhempainyhdistyksiin. Olen myös ollut muutamissa poliittisissa luottamustehtävissä.

Nyt järjestötoiminnasta on vielä jäljellä Jyvässeudun Omakotiyhdistys, jonka hallitukseen kuulun, sekä Suomen Omakotiliitto, jossa olen Keski-Suomen ainoa liittovaltuutettu.

Teatteritaiteen aktiivisena kuluttajana minut saattaa melko usein löytää niin Jyväskylän kaupunginteatterin, kuin keskisuomalaisten kesä- ja harrastajateattereidenkin yleisöstä.

Moottoripyörällä kesäteattereihin on mukava huristella. Ja kauniina kesäpäivänä saatan ajella ilman kesäteatteriakin, milloin minkäkin kylän tai kaupungin jäätelökioskin asiakkaaksi.

Kaikenlainen koneiden rakentelu ja korjailu on minusta myös mukavaa puuhailua. Mekaniikassa vaan on jotain kiehtovaa, aivan kuin teatterissakin.